VTT Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Loading Loading...

Ajankohta 10.9.2018
Aika 9.00 - 12.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 3.9.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

VTT valvoo Rakenteiden tiivistäjän sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään rakenteiden tiiveyden parantamiseen liittyviä töitä erilaisissa rakennusalan hankkeissa.

Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään VTT Rakenteiden tiivistäjä –nimikettä VTT:n ohjeistamalla tavalla. VTT Rakenteiden tiivistäjän koulutuksen, sertifikaattitentin ja näytön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin VTT:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.vtt-todistus.fi -verkkopalvelussa.

Kohderyhmä

VTT Rakenteiden tiivistäjän sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Amiedun toteuttaman VTT Rakenteiden tiivistäjän koulutusohjelman.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-12. Tenttiaika on kaksi tuntia aloituksesta. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Hinta

Tenttimaksu on 108 € + alv 24 % / henkilö ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille ja toimittaa esteen todentamisasiakirjan sähköisesti tai postitse viikon kuluessa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi