Tilinpäätös ja tunnusluvut tutuiksi -aamiaisseminaari

Loading Loading...

Ajankohta 5.5.2017
Aika 8:30 - 11:00
Kesto 2,5 h
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 28.4.2017 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Haluatko oppia ymmärtämään yrityksesi, asiakkaasi tai kilpailijasi taloudellisia vahvuuksia tai heikkouksia? Oletko tekemisissä tilinpäätösten ja taloudellisten tunnuslukujen kanssa? Tunnetko tarvitsevasi tukea taloudellisten tunnuslukujen tulkintaan? Tule kuulemaan, miten voit hyödyntää talouden tunnuslukuja työssäsi.

Kohderyhmä

Ajankohtaisaamupäivä on tarkoitettu esimerkiksi esimies- ja johtotehtävissä toimiville, asiantuntijoille ja yrittäjille, joiden tulee ymmärtää ja hyödyntää omassa työssään organisaation tuottamaa taloudellista tietoa.

Toteutus

KTM Kari Paasosella on yli 30 vuoden laaja-alainen käytännön kokemus taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpidon asiantuntijatehtävistä. Kari Paasonen on kokenut kouluttaja ja toimii säännöllisesti kouluttajana eri oppilaitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö

8.30    Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu alkavat
8.45    Kuinka muodostaa tilinpäätöksen ja tunnuslukujen avulla kokonaiskuva yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä ja asemasta? Kuinka tilinpäätöslaskelmia – tuloslaskelmaa, tasetta ja rahoituslaskelmaa – tulkitaan ?
10.00   Jaloittelutauko
10.15   Miten tunnuslukuja käytetään taloudellisen suorituskyvyn – kasvun, kannattavuuden, vakavaraisuuden ja maksukyvyn – analysoimiseksi?
10.45   Kysymyksiä ja kommentteja
11.00   Tilaisuuden päätös

Hinta

Aamiaisseminaarin hinta on 160 € (129 € + alv.) Hintaan sisältyy koulutus, materiaalit sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot

Peruutuksista tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)amiedu.fi. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 28.4.2017 asti. Tämän jälkeen veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta asiasta vähintään päivää ennen, laskutamme koko osallistumismaksun.

Koulutuspaikka

Taitotalon kongressikeskus
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Seminaariin otetaan mukaan osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Mervi Valtonen
kouluttaja, KTM
puhelin 020 7461 495
mervi.valtonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi