Pätevöityneen kosteudenmittaajan PKM koulutuksen tentti

Loading Loading...

Ajankohta 7.12.2017
Aika 9:00 - 14:00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 30.11.2017 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Finanssialan Keskusliitto valvoo kosteudenmittaajan tutkinnon suorittamista. Tutkinnon tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin. Tentti on osa Suomen Finanssialan Keskusliitto ry:n ja Amiedun laatimaa kosteudenmittaajan pätevöitymiseen tähtäävää koulutusohjelmaa ja pätevyysjärjestelmää.

Koulutuksen, tentin, neljä näyttötyötä ja aiemman toiminnan kohdelistan hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään Pätevöitynyt kosteudenmittaaja -nimikettä. PKM-rekisteriä pidetään yllä osoitteessa http://www.amiedu.fi/henkiloasiakas/opiskelija-amiedu/ammatillinen-sertifikaatti-ja-patevyys/kosteudenmittaaja.

Kohderyhmä

Pätevöityneen kosteudenmittaajan PKM tenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Pätevöityneen kosteudenmittaajan PKM koulutusohjelman Amiedussa.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Hinta

Tenttimaksu on 333€ + alv 24 %/henkilö ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille ja toimittaa esteen todentamisasiakirjan sähköisesti tai postitse viikon kuluessa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi