Resilienssivalmennus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto 7 h
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Resilienssi on yksi työelämän ydinkompetensseista. Resilienssivalmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille aikaisempaa paremmat valmiudet kohdata haastavia muutostilanteita työelämässä. Osallistujat saavat valmennuksesta henkilökohtaisen resilienssiprofiilin ja alustavan kehittämissuunnitelman muutosvalmiuksien vahvistamiseksi. Resilienssi muodostaa myös toimivan pohjan organisaatioiden jatkuvuuden hallinnalle. Resilienssivalmennuksella on mahdollista vaikuttaa henkilöstön ajatteluun ja tapaan toimia työpaikalla. Tätä kautta valmennuksella pystytään vaikuttamaan myös organisaatiokulttuuriin positiivisesti.

Kohderyhmä

Resilienssivalmennus soveltuu erinomaisesti yhdeksi organisaatioiden muutosjohtamisen välineeksi. Valmennus on tarkoitettu erityisesti yrityksille jotka ovat matkalla kohti oppivaa organisaatiota. Resilienssivalmennus soveltuu toimialasta riippumatta organisaatioiden kaikille henkilöstöryhmille.

Toteutus

Resilienssikysely pitää olla suoritettuna vähintään viisi päivää ennen ryhmävalmennukseen osallistumista. Ennakkotehtävä toteutetaan verkon kautta osallistujien sähköpostiosoitteiden perusteella. Ryhmävalmennus toteutetaan erikseen sovitusti joko Amiedussa Helsingin Pitäjänmäellä tai asiakkaan osoittamissa toimitiloissa. Ryhmävalmennus on mahdollista toteuttaa myös kahdessa 3,5-tunnin mittaisessa osiossa.

Sisältö

Ennakkotehtävänä toteutettava henkilökohtainen resilienssikysely ja ryhmävalmennus. Ryhmävalmennukseen sisältyy eritasoisia yksilö- ja ryhmätehtäviä. Ryhmävalmennusta on soveltuvin osin mahdollista räätälöidä yrityksen omien tavoitteiden suuntaan.

Hinta

Esimerkkihinta kertaluontoiselle 10-hengen ryhmävalmennukselle pääkaupunkiseudulla on 2190 euroa. Pyydä tarjous!

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Kysy lisätietoja

Janne Pöysti
tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 346
janne.poysti(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi