WC- ja hanaopisto

Loading Loading...

Ajankohta 3.10.2017
Aika 8:00 - 15:00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen aikana opiskellaan useiden eri valmistajien hana- ja vesikalusteiden huoltoa, säätöä ja puhdistusta. Tavoitteena on oppia tekemään tarvittavat tiivisteiden, vesikalusteiden säätöosien ja vesilukkovarusteiden hoitotoimenpiteet. Olennaisena osana koulutusta on veden virtaaman hallittu säätäminen siten, että vesikalusteiden vedenkulutus saadaan optimaaliseksi ja kohteen tarpeen mukaiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kiinteistönhoitoyrityksessä tai vastaavassa organisaatiossa työskenteleville tai alalle aikoville henkilöille, jotka tarvitsevat aiheeseen liittyvää perustietoa ja huolto-osaamista.

Toteutus

Koulutuspäivän kesto on 8.00-15.00. Teoriaosassa tutustutaan vesikalusteiden yleisiin huolto-ohjeisiin ja vedenkulutuksen hallintaan. Käytännössä suoritetaan vesikalustehuoltoja, -korjauksia ja säätöjä mm. keittiö- ja kylpyhuone hanoille, elektronisille hanoille, sekä termostaatti ja pressostaattihanoille.

WC-kalusteiden osalta huoltoja ja säätöjä tehdään eri valmistajien huuhtelu- ja uimurilaitteistoihin. Huoltotoimet käsittävät perinteiset WC-istuimet ja upotusmalliset kalusteet.

Sisältö

Hanat

  • tiivisteiden vaihto
  • säätöosan vaihto
  • juoksuputkien vaihto
  • vesivirtaaman säätö
  • elektronisen hanan säätö
  • termostaatti- ja pressostaattihanan säätö

WC-huolto

  • vianhaku
  • tiivisteiden vaihto
  • uimureiden säätö ja huolto

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 € / osallistuja (sis. alv 24 %). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen.

Koulutukseen otetaan max. 12 henkilöä.

 

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää pois koulutuksesta ilmoittamatta asiasta viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Kiinteistöpalvelut
puhelin 020 7461 289
kiinteistoala(at)amiedu.fi

Lisätiedot koulutuksen sisältöön liittyen:
kouluttaja Jorma Suomäki
puhelin 020 7461 652
jorma.suomaki(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi