Polttomoottorikäyttöisten pienkoneiden huolto

Loading Loading...

Ajankohta 4.10.2017
Aika 8:00 - 15:00
Kesto 1 päivä
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Polttomoottorikäyttöiset pienkoneet vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen hyvin. Päivittäisessä käytössä olevia koneita ei aina voida toimittaa huoltoliikkeeseen, joten kaikkien niiden kanssa toimivien tulisi osata tehdä tarvittavat perushuollot itse. Tämän koulutuksen tavoitteena on oppia huoltamaan yleisimpiä kiinteistönhoidon käytössä olevia polttomoottorikäyttöisiä pienkoneita. Tavoitteena on oppia polttomoottorien toimintaperiaatteet ja tietää miten vianmääritys suoritetaan. Lisäksi tulee tietää miten huoltotyö suoritetaan turvallisesti ja miten varmistetaan, että kone on turvallinen käyttäjälleen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kiinteistönhoitoyrityksessä tai vastaavassa organisaatiossa työskenteleville tai alalle aikoville henkilöille, jotka tarvitsevat aiheeseen liittyvää perustietoa ja osaamista.

Toteutus

Koulutus toteutetaan pääosin huoltamalla polttomoottorikäyttöisiä laitteita käytännössä. Opiskelijalla on mahdollisuus tuoda omia laitteita ja varaosia koulutukseen.

Koulutukseen liittyy olennaisena osana pienkoneiden huoltoa käytännössä. Tästä syystä on opiskelijan varattava sopivat asusteet huoltotyön suorittamisen ajaksi.

Sisältö

Polttomoottorin rakenne ja toimintaperiaate

  • 2-tahti ja 4-tahtimoottorit
  • venttiilikoneistot
  • kaasuttimet
  • poltto- ja voiteluaineet

 

Kausihuolto

  • huoltokirjan käyttö
  • varaosien hankinta
  • vianhaku
  • säilytys
  • käytännön huoltoharjoitukset

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 € (sis. alv 24 %), joka sisältää koulutuksen.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää pois koulutuksesta ilmoittamatta asiasta viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Koulutuksen sisältöön liittyen: kouluttaja Jorma Suomäki, jorma.suomaki(at)amiedu.fi, puh. 020 7461 652

Ilmoittautumiseen liittyen: kiinteistoala(at)amiedu.fi, puh. 020 7461 289

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi