MuutosKoulutus (pk-yritykset), työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta useita ajankohtia
Aika
Kesto 10 pv, tarvittaessa enintään 20 pv
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Työnantajalle muutoskoulutus yhteishankintana tarjoaa erittäin taloudellisen tavan tukea irtisanottavan henkilöstön valmentautumista muutostilanteen haasteisiin ja uuden työpaikan löytämiseen. Vastuullinen toiminta vahvistaa positiivisen työnantajakuvan säilymistä. Muutosturvan tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun pääsyä uuteen työhön. Muutoskoulutus on monen kohdalla hyvä väylä osaamisen ajantasaistamiseen ja sijoittumiseen työmarkkinoilla paremmin.

Kohderyhmä

Irtisanovat yritykset ja organisaatiot, erityisesti pk-yritykset ja niiden tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanottava henkilöstö.

Toteutus

Ajankohdat 2017
09.01. – 20.01.
30.01. – 10.02.
27.02. – 10.03.
20.03. – 31.03.
18.04. – 02.05.
15.05. – 29.05.
05.06. – 16.06.
07.08. – 18.08.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Osallistujilla on koko valmennuksen ajan tukenaan oma uravalmentaja. Koulutukseen sisältyy ryhmämuotoista valmennusta sekä yksilö- ja pienryhmätyöskentelyä, henkilökohtaista ohjausta sekä lähi- että verkko-ohjauksena ja ohjattua etäopiskelua (esim. ennakko- ja välitehtäviä). Koulutus sisältää mm. ammatilliseen osioon liittyviä tehtäviä sekä työnhakuun, yrittäjyyden käynnistämiseen tai uuteen ammattiin suuntautumiseen liittyviä käytännön tehtäviä.

Työnantajan kanssa tehdään yhteishankintasopimus ennen koulutuksen alkua.

Sisältö

Muutosvalmennus
Urasuunnittelu
Työnhakuvalmiuksien kehittäminen ja ohjattu työnhaku
Ammatilliseen osaamiseen liittyvä valinnainen osa, joka auttaa koulutettavaa löytämään nopeasti uuden ammatin tai työpaikan, mm.

 - Kestävä kehitys
 - Esimiehen vuorovaikutustaidot
 - Yritystoiminta
 - Markkinoinnin perusteet
 - Asiakaspalvelu
 - Talouden perusteet
 - Kannattavuus ja hinnoittelu

Hinta

Muutoskoulutus on opiskelijalle maksutonta. Yhteishankintakoulutuksen rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä.

Ota yhteyttä Amieduun, niin kerromme yksityiskohdista tarkemmin.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Koulutukseen hakemisen edellytyksenä on, että työnantaja on tehnyt sopimuksen Amiedun ja ELY-keskuksen kanssa. Opiskelija hakeutuu koulutukseen jättämällä hakemuksen sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. Koulutukseen voi hakea myös paperihakemuksella, joka toimitetaan TE-toimistoon. Hakemuslomakkeita saa Amiedusta ja TE-toimistosta.

Koulutuksen URA-numero on 653617.
Työnantaja sekä työ- ja elinkeinotoimisto valitsevat opiskelijat yhdessä.

Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 12 henkilöä.

Kysy lisätietoja

Hanna Naarmala
kouluttaja
puh. 020 7461 540
hanna.naarmala(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi