Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Palveluohjaaja ja -esimies


Pätevöidy palveluohjaajaksi tai esimieheksi puhdistus- tai kiinteistöpalvelualalle


Puhdistus- tai kiinteistöpalvelualalta löytyy monenlaista ammatillista koulutusta myös palveluohjaajina tai esimiehinä toimiville tai niihin suuntautuville henkilöille. Löydä itsellesi sopiva tutkinto tai täydennyskoulutusta. Alalla on hyvät etenemismahdollisuudet ja ala työllistää hyvin. 

 

Kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ja työskentelet siivoojien tai kiinteistönhoitajien palveluohjaajana tai -esimiehenä. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia yrityksesi tai työnantajasi kanssa kiinteässä sopimussuhteessa olevassa kohteessa joko ns. tulosvastuullisena kiinteistönhoitajana, tiiminvetäjänä tai toimitilapalveluissa palveluohjaajana tai esimiehenä. Ohjaat ja organisoit itsenäisesti joko työryhmäsi tai alihankkijoidesi toimintaa. Osoitat pätevyytesi tuotettujen palvelujen laadun ja asiakkuuksien hallinnassa. Koulutuksen sisällössä painottuvat kiinteistöjen ylläpito- ja palveluprosessit, elinkaariajattelu omassa toiminnassa, kokonaisuuksien hallinta, asiakaskeskeisyys ja ympäristöasiat kiinteistöpalvelujen kaikilla osa-alueilla. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

 

 

Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto

Sinulla on useamman vuoden työkokemus sekä alan peruskoulutus tai vastaavat tiedot puhdistuspalvelualalta. Työskentelet opiskelusi ajan palveluohjaajana tai siivoustyönohjaajana. Koulutus antaa valmiudet toimia työyhteisön perehdyttämis-, ohjaus- ja opastustehtävissä. Koulutuksen aikana perehdyt erilaisiin ohjausteorioihin sekä siivoustyön suunnitteluun ja kehittämiseen. Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia palveluohjaajana, siivoustyönohjaajana, kohdevastaavana, siivousvastaavana, ryhmänvanhimpana, tiiminvetäjänä, palveluesimiesharjoittelijana tai puhdistuspalvelualan yrittäjänä. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 - 2 vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

 

 

Siivousteknikon erikoisammattitutkinto

Sinulla on laaja kokemus puhdistuspalvelualalta. Valmistavan koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus työskennellä alan esimiestehtävissä sekä palvelujen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Koulutus valmentaa sinua toimitilapalvelujen henkilöstö- ja palvelutuotannon johtamiseen. Valinnainen tutkinnonosa voi liittyä esimerkiksi toimitilapalvelujen myyntiin, tilasuunnitteluun ja mitoittamiseen, monikulttuurisuuden huomioimiseen, ympäristöasioiden perehdyttämiseen tai vaikkapa yrittäjyyteen. Siivousteknikon erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia palveluesimiehenä, siivoustyönjohtajana, kohdepäällikkönä, palvelupäällikkönä, siivouspäällikkönä, palvelusuunnittelijana, myyjänä, suunnittelijana, siivouksen asiantuntijana, kouluttajana, palvelujen ostajana tai yrittäjänä. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 - 2 vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.