Loading
  

Amiedua ylläpitää Ami-säätiö.

Ami-säätiö toimii vahvasti pääkaupunkiseudulla


Ami-säätiön tarkoitus on osaltaan huolehtia pääkaupunkiseudun ammatillisesta aikuiskoulutuksesta. Tavoitteenamme on työyhteisöjen ja yksilöiden osaamista kehittämällä parantaa pääkaupunkiseudun kilpailukykyä. Palvelemme myös valtakunnallisesti yhteistyökumppaneiden kautta.

Ammatillinen aikuiskouluttaja

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit perustivat Ami-säätiön vuonna 1973. Säätiön ylläpitämä oppilaitos Amiedu tuottaa ammatillista koulutusta aikuisille. Meillä voit suorittaa ammatillisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä hankkia ammatillista täydennyskoulutusta.

Osa pääkaupunkiseutua

Meille on tärkeää verkostoitua muiden koulutuksenjärjestäjien kanssa ja tehdä tiivistä yhteistyötä työelämän eri osapuolten kanssa. Koulutustemme avulla pääkaupunkiseudun työyhteisöt saavat tarvitsemaansa ammattitaitoista henkilökuntaa ja tukea henkilöstön tuottavuuden kehittämiseen. Ami-säätiö onkin merkittävä osa pääkaupunkiseudun palvelurakennetta.

Visio todeksi

Visiomme on olla johtava ammatillisen osaamisen kehittämiskumppani sekä ammatillisen aikuiskoulutuksen laatu- ja huippuyksikkö. Tähtäämme tähän visioon muun muassa lunastamalla annetut asiakaslupaukset ja panostamalla tulevaisuuden oppimisympäristöihin.

 
 
Käyttöehdot    Sivukartta    Rekisteriseloste ja tietosuojalausunto    Copyright © 2012 Amiedu