Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Suomen kielen kurssit

Kiinnostaako?
  • suomen kielen oppiminen
  • yleinen kielitutkinto
  • työelämän suomi

Suomen kieltä maahanmuuttajille

Amiedussa voit osallistua maahanmuuttajille suunnattuun suomen kielen keskitasolle johtavaan koulutukseen. Saat valmiuden suorittaa suomen kielen keskitason tutkinnon (YKI-testi, yleinen kielitutkinto) heti kurssin jälkeen.

Amiedun koulutustarjonnassa on myös luku- ja kirjoitustaidon koulutuksia sekä suomen kielen koulutusta pidempään maassa olleille. Näihin koulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta.

Meillä on maahanmuuttajille suunnattuja ammatillisia koulutuksia, joissa tuetaan työssä ja opiskelussa tarvittavaa suomen kielen taidon kehittymistä: suomen kieli on integroitu ammattiopintoihin ja kunkin alan ammattisanastoon. Lue lisää »

Järjestämme lisäksi ammattialakohtaista, työtehtäviin kytkeytyvää suomen kielen koulutusta työssä oleville maahanmuuttajille. Työnantajan on mahdollista saada TE-hallinnon tukea kielikoulutuksen järjestämiseen (työpaikkasuomi).

Get Aggregated RSS

Alkavia koulutuksia:
Suomen kieli ja yleiset kielitutkinnot

Suomen kielen avulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa

Jovin Hurry saapui Suomeen puolitoista vuotta sitten. Hän on kotoisin Mauritiukselta, mutta on viettänyt viimeiset viisitoista vuotta Aasiassa ja Euroopassa opiskelijana, analyytikkona ja fasilitaattorina. Hän sai juuri päätökseen suomen kokopäiväopiskelut Amiedussa.

Lue lisää
Suomen kieli ja yleiset kielitutkinnot

Kashmira vaihtoi Mumbain open-air saunan suomalaiseen

Intialainen Kashmira Vyavaharkar muutti miehensä kanssa Suomeen. Hän opiskeli Amiedussa suomen kieltä ja työskentelee nyt Helsingin yliopiston kemian laitoksella.

Lue lisää