Responsiivinen suunnittelu ja taitto- verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto n. 2 – 3kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

WWW-sivustojen suunnittelu ja toteutus on muuttunut paljon 2010-luvulla. Tänä päivänä iso osa verkon käytöstä tapahtuu muilla laitteilla kuin tavallisella pöytäkoneella ja verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitava eri päätelaitteiden vaatimukset. On hyvin erilaista suunnitella sivua esimerkiksi kännykälle, tablettikoneelle tai pöytäkoneelle.

Responsiivisella sivulla tarkoitetaan eri laiteleveyksille mukautuvaa verkkosivua. Nykyään valtaosa uusista www-sivustoista toteutetaan responsiivisesti. Tämä on mahdollista mm. HTML5- ja CSS3-tekniikoiden avulla.

Kurssin jälkeen osaat suunnitella responsiivisen verkkosivuston. Osaat huomioida suunnittelun tärkeät periaatteet ja myös toteuttaa ne käytännössä.

Kohderyhmä

Responsiivinen suunnittelu ja taitto -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat, tekevät tai ylläpitävät verkkosivuja. Kurssin aikana tehdään HTML5- ja CSS-harjoituksia. Näiden tekniikoiden perustuntemus on osallistujille suotavaa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Kurssi suorittamiseen riittää mikä tahansa tekstieditoriohjelma, esim. Windowsin Notepad (Muistio) tai Linuxin Emacs.

Opiskelun aloitusajankohta on opiskelijan vapaasti valittavissa. Opiskelun ajaksi opiskelija saa käyttöoikeuden verkko-oppimisympäristöön 3 kuukauden ajaksi. Huom. heinäkuussa ei ole ohjausta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 40 tuntia, jos ei ole aiempaa kokemusta opiskeltavista asioista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen Amiedun helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön. Tunnukset avataan maksettuasi kurssimaksun. Kurssin aikana opintosi etenevät ohjattuina vaihe vaiheelta. Harjoitukset palautetaan oppimisympäristöön ohjeiden mukaan tarkistettaviksi, ja saat niistä palautteen. Ohjaaja seuraa opiskelusi etenemistä ja näin varmistetaan oppimistulosten saavuttaminen. Suoritettuasi kurssin saat siitä todistuksen.

Sisältö

- Mitä ovat responsiiviset verkkosivut ja miksi niitä tehdään?
- Suunnittelun tärkeät periaatteet
- Responsiivisen sivuston toteuttaminen
- Merkkausharjoituksia

Hinta

Koulutuksen hinta on 730 € / opiskelija (sis. ALV:n 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus, ohjaus 3 kuukauden ajan, palautteet harjoitustöistä ja todistus.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kysy lisätietoja

Erica Lehto
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 343
erica.lehto(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi