Future Business Technologists, Tulevaisuuden teknologiakonsultti (RekryKoulutus), Atos Oy, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 9.1.2017 - 3.5.2017
Aika
Kesto 4 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 7.12.2016 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa riittävät valmiudet toimia Atoksen strategisilla ydinalueilla asiakasprojekteissa. Ryhmän pääpaino on digitalisaatiossa, liiketoimintaprosesseissa ja pilvipalveluissa ja toisen kyberturvallisuudessa.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet tullaan palkkaamaan työsuhteeseen Atos Oy:lle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Toivomme, että olet suorittanut ammattikorkeatasoisen It-alan koulutuksen ja/tai omaat koulutusta vastaavaa työkokemusta (Atoksen työssäoppimisen tehtävät ovat kuvattuna alla).

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään it-alalla.

Matkustusvalmius sekä sujuva suomen- ja englanninkielen hallinta ovat työssä menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään pääasiassa suomenkielellä. Atoksen työkieli on englanti.

Toteutus

Esivalinta koulutukseen tehdään yhteistyössä Manpowerin kanssa. Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Esivalinnan jälkeen Manpower ja Atos Oy:n henkilöstö haastattelevat hakijat. Haastattelussa selvitetään mm. hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun.

Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan haastatteluiden pohjalta henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, verkko-opintoja sekä työssäoppimista.

Tietopuolisen koulutuksen lähiopintojakso Helsingissä sijoittuu koulutuksen alkuun ja kestää noin kuukauden. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin viitenä päivä viikossa klo 8:30 - 15:30 Amiedun tiloissa alkaen 9.1.2017. Lähiopinnot toteutetaan suomenkielellä. Lähiopintojen jälkeen osallistujat siirtyvät monimuoto-opiskeluun verkko-oppimisympäristöjen tukemana sekä työssäoppimaan Atoksen projekteissa kolmen kuukauden ajaksi.

Sisältö

Ryhmän tavoitteena on tunnistaa, määritellä ja dokumentoida alustan, järjestelmä ympäristön, liiketoimintaprosessien tai tietovirtojen mahdollisuudet.

Tietopuolisen koulutuksen aikana opitaan perusteet mallinnuksesta, analytiikasta, tietovarastoinnista ja pilvipalveluista. Lisäksi koulutukseen sisältyy liiketoimintaprosessien mallintamista ja kehittämistä.

Työssäoppimisen jaksolla työtehtävät liittyvät erilaisiin hankkeisiin tai asiakastoimeksiantoihin. Nämä projektit / asiakastoimeksiannot liittyvät esimerkiksi esineiden internetiin (IoT) ja yleisesti liiketoiminnan prosessien kehittämiseen hyödyntäen uusinta teknologiaa.

Opiskeltavat aiheet ovat määritelty Atoksen toimesta ja liittyvät Atoksen strategisiin ydinosaamisiin.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Valimotie 8, Helsinki
sekä Atos Oy:n toimipisteet pääkaupunkiseudulla.

Hakeminen

Haku 7.12.2016 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 669106.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Hakeminen
Suvi Väänänen            
rekrytointikonsultti            
puhelin 040 1679 091            
suvi.vaananen(at)manpowergroup.fi         

Jenni Kivikoski
rekrytoija
puhelin 040 6469 424
jenni.kivikoski(at)manpowergroup.fi

Koulutus                
Annika Lönnqvist            
projektipäällikkö            
puhelin 020 7461 390            
annika.lonnqvist(at)amiedu.fi             

Kari Vikman
vastuukouluttaja, asiantuntija
puhelin 020 7461 207
kari.vikman(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi