Myynnin ammattitutkinto, tekniselle kaupalle

Loading Loading...

Ajankohta 14.3.2017 - 26.10.2018
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 28.2.2017 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Myynnin ammattitutkinto innostaa sinua asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tavoitteelliseen b- to b myyntityöhön. Opinnoissa keskitytään erityisesti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen, neuvottelu- ja ongelmaratkaisutaitoihin sekä tulokselliseen myyntiin. Näin hallitset paremmin myyntiympäristössäsi tapahtuvia muutoksia, kehität liiketoiminnan tuntemustasi, hallitset asiakkuuksia ja teet parempaa tulosta. Koulutuksen tavoitteena on kehittää myynnin ja asiakaspalvelun osaamistasi ja yrityksesi liiketoimintaa. Sen avulla vahvistat valmiuksiasi ja saat lisää varmuutta toimia B to B myynnissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu teknisen alan myynnin osaajille / b- to b myyjille, jotka haluavat kehittää yritysmyynti- ja asiakaspalvelutaitojaan.

Toteutus

Koulutusohjelmaan hakeuduttaessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa huomioidaan myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet. Hakeutumisvaiheeseen kuuluu ennakkotehtävät.

 

Koulutus toteutetaan joustavasti ja käytännönläheisesti monimuoto-opiskeluna työn ohessa. Koulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Etä- ja itseopiskelussa sekä niiden ohjauksessa hyödynnetään verkkopohjaista oppimisympäristöä. Lähiopintopäiviä on 12 ja työssä oppiminen tapahtuu omalla työpaikalla työpaikkakouluttajan tukemana.

 

Myynnin ammattitutkinto suoritetaan työssä annettavin näytöin kullekin laaditun henkilökohtaisen näyttösuunnitelman mukaisesti. Osaamistasi arvioi työpaikalla nimetty henkilö.

Suorittamisaika

Opiskelu- ja tutkinnon suorittamisaika määräytyvät yksilöllisesti.

Yleensä koulutus kestää noin 1 - 1,5 vuotta.

Opiskelijan aiemmin hankittu ammatillinen osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Sisältö

  • Myyntiin valmistautuminen - Toimintaympäristön tuntemus - Tuote- ja palveluvalikoiman hallinta, toimitusprosessin hallinta - Myynnin suunnittelu, tiedon hyödyntäminen
  • Myynnin toteuttaminen - Kannattavuus, seuranta ja seurannan työkalut - Asiakkuuksien hoitaminen - Henkilökohtaisen myyntityön kehittäminen
  • Tuoteryhmän hoitaminen, tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen
  • Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen
  • Työssä oppimisen ohjaaminen
     

Hinta

Koulutus voidaan toteuttaa:

  • Ammatillisena lisäkoulutuksena valtionosuusjärjestelmän puitteissa: opiskelijamaksu on 400 €, jonka opiskelija maksaa itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti.
  • Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Rahoitusmuodosta riippumatta opiskelija maksaa tutkintomaksun 58 €, joka suoritetaan näyttötutkintoon ilmoittautumisen yhteydessä. Tutkintomaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Täytä sivulla oleva Hae koulutukseen -linkistä avautuva sähköinen hakulomake.

Voit myös pyytää paperilomakkeen asiakaspalvelustamme. Lomake palautetaan osoitteella Amiedu/ Asiakaspalvelu, PL 151, 00381 Helsinki.

 

Haastattelujen perusteella soveltuvat valitaan hakujärjestyksessä. Ryhmään mahtuu max. 20 osallistujaa.

Haku päättyy 28.2.2017

Kysy lisätietoja

Juha Leppävuori                                
kouluttaja                                                  
puhelin 020 7461 675                                                
juha.leppavuori(at)amiedu.fi

Hae koulutukseen

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi