Verkkokaupan osaaja-koulutus, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 9.1.2017 - 8.9.2017
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 12.12.2016 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen kaupan alalle tai muulle toimialalle verkkokaupan erilaisiin asiakaspalvelu-, neuvonta- ja tukitehtäviin. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia verkkokaupan sisällön tuottamiseen ja ylläpidon ja hallinnan eri tehtäviin. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa koulutuksen aikana liiketalouden perustutkinnon pakollinen tutkinnon osa asiakaspalvelu ja valinnaiset tutkinnon osat sähköinen kaupankäynti sekä verkkopalvelujen tuottaminen ja ylläpito.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka haluavat työllistyä kaupan ja palveluiden alalle sähköisen liiketoiminnan ja verkkokaupan eri tehtäviin. Henkilöiltä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa tutkinnon suorittamiseen sekä tietotekniikan ja englannin kielen perustaitojen hallintaa.

Toteutus

Koulutus muodostuu ammatillisesta koulutuksesta, joka sisältää teoriaopinnot Amiedussa ja työssäoppimisen sekä näihin liittyvän ohjauksen. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä.  Ammatillisen koulutuksen ohessa annetaan henkilökohtaista ohjausta kehittymisen ja opiskelun tueksi. Työllistymisen edistämiseksi on työnhakuvalmennusta ja henkilökohtaista työnhaun ohjausta. Tutkinnon suorittajille annetaan lisäksi ohjausta tutkinnon suorittamisprosessin ajan.
Kartoitusjaksolle valitaan 30 henkilöä ja ammatilliseen koulutukseen 20 opiskelijaa.

Suorittamisaika

Kartoitusjakso ajalla 9.1. - 13.1.2017
Koulutusjakso toteutetaan 16.1. – 8.9.2017
Lomajaksot 8.-14.5.2017 ja 10.-16.7.2017

Sisältö

Kartoitus 5 pv

Tietopuolinen koulutus 49 pv, käsiteltäviä teemoja:

•    Verkkokaupan perustaminen
•    Verkkokaupan markkinointi ja asiakaskokemus
•    Verkkokaupan logistiikka ja maksuliikenne
•    Sähköinen kaupankäynti
•    Verkkopalvelujen tuottaminen ja ylläpito
•    Ohjaus

Työssä oppiminen 106 pv
•    Työssä oppiminen sähköistä liiketoimintaa harjoittavassa yrityksessä tai yhteisössä

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 12.12. mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 668895.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Kysy lisätietoja

Koulutuksesta ja sen sisällöstä antaa lisätietoja Amiedussa:
Mikko Gerdt
kouluttaja
puhelin 020 7461 322
mikko.gerdt(at)amiedu.fi

Koulutuksen infotilaisuus pidetään 30.11.2014 klo 13.00 – 14.00 Uudenmaan TE-toimistolla, Upseerinkatu 3 B, 02600 Espoo, kokoustilassa ”Marsalkka”. Ei tarvitse ilmoittautua.

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi