Ruokaosaamisen valmennus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Ruokaosaamisen valmennukset kasvattavat tuoteosaamista antaen uusia ideoita eri ruokatuotteiden monipuoliseen käyttöön. Monipuolisen ruokaosaamisen hallinta vahvistaa kokonaisuuksien myymisen ja suunnittelun taitoa ja sitä kautta tuottaa kaupan ja ruoka-alan yrityksille liiketoiminnallista hyötyä. Ammattiosaamisen kartuttaminen tuo uskottavuutta ja rohkeutta asiakaspalveluun - suosittelevan ja asiakkaan tarpeisiin vastaavan myynnin taito kasvaa.

Kohderyhmä

Valmennukset on tarkoitettu kaupan- ja ruoka-alan yrityksille, jotka haluavat täydentää työntekijöidensä ammattitaitoa tai esimerkiksi perehdyttää uutta tai toimenkuvaa vaihtavaa työntekijää. Valmennukset on mahdollista räätälöidä myös yrityksen yhteistoimintaa kehittäväksi virkistyspäiväksi tai -illaksi. Amiedu vuokraa myös opetuskeittiötä yritysten käyttöön.

Toteutus

Valmennukset voidaan toteuttaa Amiedun opetuskeittiössä (osoitteessa Valimotie 8, Helsinki) tai yrityksen omissa tiloissa.

Suorittamisaika

Valmennus voidaan toteuttaa yhden tai useamman päivän kestoisena, joko kokonaisina päivinä tai puolen päivän tilaisuuksina. Valmennus voi sisältää esimerkiksi yhteisen aloituspäivän, jonka jälkeen osallistujat tekevät sovittuna ajanjaksona etätehtäviä sekä lopetuspäivän, joka kokoaa opitun yhteiseksi kokonaisuudeksi. Tarkempi kesto ja toteutustapa sovitaan yhdessä yrityksen kanssa.

Sisältö

Valmennuksen tarkemmasta sisällöstä sovitaan yhdessä yrityksen ja Amiedun kanssa. Valmennukseen voi sisältyä tietopuolista opetusta, keittiötyöskentelyä, etäopiskelua ja omassa työympäristössä tehtäviä harjoituksia.

Esimerkkejä ruokaosaamisen valmennusten sisällöistä:
•    Kalan ja äyriäisten tuntemus ja käsittelytaidot  
•    Kalaruokien valmistus, herkkuruokaa kaloista ja äyriäisistä
•    Riistaruoat – sesongin mukaan hirvieläimet, pienriista ja linnut
•    Palvelulinjaston perehdytyskoulutus
•    Ruokakulttuurit – tutustutaan eri maanosien ruokakulttuureihin ja makumaailmaan
•    Ruokatrendejä meillä ja maailmalla
•    Kasvisruokaa monipuolisesti sesongin tuotteista
•    Ruuan ja juomien yhdistäminen (viini ja olut)
•    Viinikurssit; viinien aistinvarainen arviointi, rypäle- ja tuotantoaluetuntemus
•    Juustot; perinteiset ja herkkujuustot ja niiden käyttäminen eri tarkoituksissa
•    Erityisruokavaliot ja dieetit
•    Erikoisruokien nauttiminen (esim. ravut, sushi) sekä ruokailuetiketti ja –tavat

Hinta

Tarjouksen mukaan.

Koulutuspaikka

Amiedun toimitiloissa Pitäjänmäellä
tai sopimuksen mukaan

Kysy lisätietoja

Emmi Niemelä
Kouluttaja, KM KtaO
Puhelin 020 7461 357
emmi.niemela(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi