Tietokoneen käyttäjän Advanced ECDL kortti -koulutus

Loading Loading...

Ajankohta 13.3.2017 - 28.4.2017
Aika
Kesto 12 päivää
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 16.2.2017 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Nykypäivän kiireisissä ja vaativissa työtehtävissä on välttämätöntä osata tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, tietokantojen ja esitysgrafiikan sujuva käyttö. Kurssin tavoitteena on oppia toimisto-ohjelmien edistyneempiä ominaisuuksia ja vahvistaa omia perustaitoja.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat syventää ja vahvistaa osaamistasi tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, tietokantojen ja esitysgrafiikan käytössä sekä helpottaa työtäsi osaamalla ohjelmien käytön sujuvammin.

Toteutus

Koulutus muodostuu neljästä tutkinnosta. Testit ovat englanninkielisiä.

Jokainen jatkotutkinto on erillinen tutkinto, ja jokaisesta saa oman todistuksen. Kaikkien neljän tutkinnon suorittajalle myönnetään ECDL Expert -sertifikaatti.

Tarkemmat sisällöt jokaiseen moduuliin löydät linkistä: ECDL ADVANCED - JATKOTUTKINNOT

Koulutukseen kuuluu 12 lähikoulutuspäivää seuraavan aikataulun mukaisesti (koulutusaika klo 8.30-15.30, Office-versio 2016):

ma 13.3.2017 Tekstinkäsittely, jatkotaso (Word) 1. pv
to 16.3.2017Tekstinkäsittely, jatkotaso (Word) 2. pv
ma 20.3.2017 Taulukkolaskenta, jatkotaso (Excel) 1. pv
to 23.3.2017 Taulukkolaskenta, jatkotaso (Excel) 2. pv
ma 27.3.2017 Kertaus
pe 31.3.2017 Koepäivä
ma 3.4.2017 Esitysgrafiikka, jatkotaso (PowerPoint) 1. pv
to 6.4.2017 Esitysgrafiikka, jatkotaso (PowerPoint) 2. pv
ma 10.4.2017 Tietokannat, jatkotaso (Access) 1. pv
to 20.4.2017 Tietokannat, jatkotaso (Access) 2. pv
ma 24.4.2017 Kertaus
pe 28.4.2017 Koepäivä

Tarpeen tullen voimme henkilökohtaistaa – kysy lisää

Sisältö

Tekstinkäsittely (Word)
Osoitat, että hallitset tekstinkäsittelyohjelman syvällisemmät ominaisuudet itsenäisesti. Osaat laatia, muotoilla ja muokata asiakirjamalleja ja julkaisuja. Hallitset kuvien ja taulukoiden käytön lomakkeiden laadinnassa. Osaat käyttää makrotyökaluja ja yhdistellä asiakirjoja.

Taulukkolaskenta (Excel)
Hallitset taulukkolaskentaohjelman syvällisemmät ominaisuudet itsenäisesti. Tunnet muitakin kaavioita kuin pylväs- ja viivakaavion. Osaat käyttää luetteloita tietojen etsimiseen, lajitteluun ja yhdistämiseen. Sujuvan kaavankäytön lisäksi tiedät miten käyttää loogisia, matemaattisia ja tilastollisia funktioita ja ymmärrät funktioiden käytön periaatteen. Analyysityökalut auttavat tilastollisten tietojen selvittämisessä. Makroilla voit automatisoida rutiinitehtäviä.

Tietokannat (Access)
Osoitat, että hallitset useamman taulun tietokannan käytön ja osaat järjestää, tarkastella ja raportoida tietoja. Ymmärrät eri taulujen välisten yhteyksien luomisen ja tiedät mikä on viite-eheys. Osaat laatia useamman taulun kyselyjä sekä päivittää ja poistaa tietoja. Osaat tehdä lomakkeen ja linkittää siihen alilomakkeen. Tiedät miten raporttiin lisätään kaavoja ja muita automaattitoimintoja, joilla saat lisätietoja tietokannan tiedoista. Makrojen käytöllä voit nopeuttaa toimintoja.

Esitysgrafiikka (PowerPoint)
Osaat laatia esityksiä, joissa käyttää vaativampia muotoilu- ja asettelutoimintoja, lisäät multimediatehosteita ja -tiedostoja (ääntä ja kuvaa). Voit muokata esitysmallia ja lisätä vakiotietoja valmiiksi diaan. Käytät kaavioita ja taulukoita vakuuttavan esityksen tekemiseen. Piirrosobjekteilla, kuvilla ja animaatioilla lisäät esityksen mielenkiintoa. Mukautettu esitys sopii erilaisille kohderyhmille ja makroilla automatisoit rutiinitehtäviä.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1116,00 € / henkilö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää yhden kokeen per osio (yhteensä 4 koetta).

Virallinen ECDL-todistus maksaa lisäksi 18,60 €/henkilö (sis. alv 24 %).

Jos osallistuja joutuu suorittamaan kokeen uudelleen, veloitamme uusintakokeesta 24,80 € / koe (sis. alv 24 %). Uusintakokeiden aikataulu sovitaan aina erikseen.

Hintaan sisältyy sähköiset materiaalit jokaiseen moduliin.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Koulutuksen voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen sovittua aloitusajankohtaa. Viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %:a koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruutusmaksuna koko toteutuksen hinta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Elina Byckling
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 746 1657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi