Tietokoneen käyttäjän Basic ECDL kortti -hybridikoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 7.3.2017 - 31.3.2017
Aika
Kesto 8 päivää
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 16.2.2017 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Nykypäivänä erilaisissa toimistotöissä on välttämätöntä osata tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, internetin ja sähköpostin käyttö sekä ymmärtää ICT:n perusteet. Kurssin tavoitteena on oppia toimisto-ohjelmien monipuolinen ja tehokas hallinta sekä suorittaa ECDL-ajokortti.

Voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle sopii. Etenet omaa tahtiasi materiaalien ja tehtävien kanssa. Tehtävät tekemällä huomaat oppivasti nopeasti uusia asioita ja osaavasi käyttää ohjelmia paremmin. Jokaisessa osiossa on palautettava tehtävä, jolla voit testata osaamistasi.

Kouluttaja tarkistaa tehtäväsi ja antaa niistä palautetta. Kouluttajalle voi esittää kysymyksiä, joihin vastataan aina maanantaisin. Toisissa osioissa on myös tarkistustehtäviä, jotka suorittamalla saat heti itsellesi mallivastauksen, josta näet miten hyvin osaat. Opiskeltuasi osion voit tulla ajokorttikokeeseen. Suoritettuasi kaikki neljä osiota saat ECDL-kortti -todistuksen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat laajan osaamisalueen tietotekniikasta ja tarvittaessa myös todistuksen osaamisestasi.

Toteutus

Koulutus muodostuu neljästä aiheesta, joiden ajankäytön voit suunnitella itsellesi joustavaksi kokonaisuudeksi. Verkkokoulu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa sadan päivän ajan. Tarkemmat sisällöt jokaiseen moduuliin löydät linkistä: ECDL

Verkkokoulun lisäksi koulutukseen kuuluu 8 lähikoulutuspäivää seuraavan aikataulun mukaisesti (koulutusaika klo 8.30-15.30, Office-versio 2016):

ti 7.3.2017 Verkkoviestinnän perusteet (Internet ja sähköposti)
pe 10.3.2017 Tekstinkäsittely (Word) 1. pv
ti 14.3.2017 Tekstinkäsittely (Word) 2. pv
pe 17.3.2017 Taulukkolaskenta (Excel) 1. pv
ti 21.3.2017 Taulukkolaskenta (Excel) 2. pv
pe 24.3.2017 Esitysgrafiikka (PowerPoint)
ti 28.3.2017 Kertaus
pe 31.3.2017 Koepäivä

Tarpeen tullen voimme henkilökohtaistaa – kysy lisää!

Sisältö

Verkkoviestinnän perusteet (internet ja sähköposti)
Moduulin suoritettuasia ymmärrät internet selailun ja online-tietoturvan merkityksen sekä osaat käyttää selainta ja hallitset selaimen asetukset ja kirjanmerkit. Osaat hakea tehokkaasti verkosta tietoa ja arvioida kriittisesti verkkosisältöjä, ymmärrät tekijänoikeus- ja tietosuojaan liittyvät kysymykset.

Ymmärrät käsitteet verkkoyhteisö, viestintä ja sähköposti. Osaat lähettää ja vastaanottaa sähköpostia ja hallita sähköpostin asetuksia, osaat järjestää sähköposteja ja käyttää kalenteria.

Tekstinkäsittely (Word)
Osoitat, että hallitset tekstinkäsittelyohjelman peruskäytön itsenäisesti ja osaat kirjoittaa ja muokata jokapäiväisisä kirjeitä, asiakirjoja ja joukkokirjeitä noudattaen asiakirjastandardia.

Taulukkolaskenta (Excel)
Osoitat, että hallitset taulukkolaskentaohjelman peruskäytön itsenäisesti ja lisätä dataa taulukoihin sekä luoda luetteloita ja lajitella niitä oikealla tavalla. Tunnet tietotyyppien eroavaisuudet ja osaat käyttää ja muotoilla tietoja oikein. Hallitset peruskaavojen ja -funktioiden käyttämisen oikealla eikä väärällä tavalla. Osaat laatia kaavioita, jotka selventävät taulukoiden tietoja, ja tunnet tulostuksen perusteet.

Esitysgrafiikka (PowerPoint)
Moduulin suoritettuasi osoitat taitosi käyttää esitysgrafiikkaohjelmaa. Osaat käyttää ohjelman valmiita rakenteita ja syöttää niihin tietoja. Osaat muokata dioja ja tietoja. Tunnet taulukoiden, kuvien ja kuvioiden lisäämisen ja muokkaamisen. Viimeistelet esityksesi käyttäen hillittyjä animaatioita ja tehosteita sekä tarvittaessa tulostat tiivistelmät ja muistiinpanot.

Hinta

Koulutuksen hinta on 620,00 € (sis. alv 24 %).

Hinta sisältää yhden kokeen per osio (yhteensä 4 koetta).

Virallinen ECDL-todistus maksaa lisäksi 18,60 €/henkilö (sis. alv 24 %).

Jos osallistuja joutuu suorittamaan kokeen uudelleen, veloitamme uusintakokeesta 24,80 € / koe (sis. alv 24 %). Uusintakokeiden aikataulu sovitaan aina erikseen.

Hintaan sisältyy materiaalit jokaiseen moduuliin.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Koulutuksen voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen sovittua aloitusajankohtaa. Viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %:a koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruutusmaksuna koko toteutuksen hinta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittauminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Elina Byckling
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 746 1657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi