Muurauksen perusopinnot, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 31.10.2016 - 10.3.2017
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 16.10.2016 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on, että aikuisopiskelija hankkii sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla hän pystyy työllistymään muurausalan työtehtäviin. Opiskelijalla on mahdollisuus koulutuksen aikana suorittaa rakennusalan perustutkinnosta yksi tutkinnon osa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu rakennusalasta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille yritteliäille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille, joilta löytyy luontaista kädentaitoa. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä.
Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Toteutus

Valinta alkukartoitukseen suoritetaan hakemusten perusteella. Kartoituksen (5 pv) aikana tunnistetaan hakijan  ammattitaitoa, opiskeluvalmiuksia ja soveltuvuutta alalle.
Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan kartoituksen pohjalta henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen sisältöjä ja kestoa ajatellen. Niille, jotka eivät jatka ammatillisessa koulutuksessa, tehdään työllistymistä tukeva jatkosuunnitelma.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin (7.30 – 14.00).

Koulutukseen voidaan valita 20 opiskelijaa.

Sisältö

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet on suunniteltu yhteistyössä Robert Rakennus Oy:n kanssa.
Koulutuksen aikana opiskellaan muuraamisen eri työtehtäviä teoriassa ja käytännössä. Koulutuksessa opiskelija hankkii sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy osaamisensa puolesta työllistymään alan työtehtäviin.
Koulutukseen kuuluu myös alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittaminen ja sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta. Tarvittaessa voimme järjestää esim. rakennusalan ammatillista kielikoulutusta.
Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.
Koulutuksen teoria- ja rakennushalliharjoittelujakso sisältää esimerkiksi:
•    Rakennus- ja LVIS-piirustukset ja merkinnät
•    Työturvallisuus, telineet, nostimet
•    Julkisivumuuraukset
•    Väliseinämuuraukset
•    Harkkomuuraukset
•    Perustukset
•    Tulisijat
•    Piiput


Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 16.10.2016 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 668642.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Harri Ajomaa
Kouluttaja
puhelin  020 7461 348
harri.ajomaa(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi